FEBRUARI

Februari

Den tysta tiden för en motocrossförare. Händer inte så mycket i form av tävling och crossträning och det verkar väldigt lugnt. Det är lågsäsong på tävlingar, men högsäsong på träning och förberedelser så det är fullt upp.

Fokus i vinter har legat på fysträning, mental träning, planering, sköta om gamla och nya sponsorner och få in pengar från jobb. Och det har flytit på nästan enligt planen. Missade några veckors fysträning pga förkylning, i övrigt går det som planerat.

Så mycket crossträning har det faktiskt inte blivit. Har kört lite enduro och lite cross med dubbdäcken och nu de senaste 2 helgerna har jag tagit mig ner till Skåne för att kunna köra utan dubb.. 

Så detta koncept är tanken att köra på med februari ut och första veckan i mars. Sedan ändrar jag mina prioriteringar och mitt fokus till nästa del i uppladdningen.

Mer om detta när det närmar sig.

Bild från Ripa 15/02