ofrivillig vila

Har nu varit Holland i ca 1,5 vecka och det har tyvärr inte gått som planerat. Inte alls faktiskt. 

Första dagarna började väl ungefär som förväntat, det har tagit lite längre tid än jag trott att komma in i det bara. Kramp i armarna de första dagarna, men det har släppt lite för varje dag så det har inte varit någon fara. Detta är ungefär som det brukar vara i början på säsongen.

I onsdags var vi och tränade på Honda Park i Belgien. Och krampen släppte ytterliggare och körningen kändes ungefär som den skulle denna dag. Men i slutet av dagen gör jag ett misstag, ett misstag som det visade sig skulle kosta. Jag får sladd ut ur en ganska snabb kurva och bakhjulet träffar ett stalp som gör att hojen inte är riktigt överens med mig om vilket håll vi ska åt.... Så jag får mig en liten flygtur och träffar marken med axeln först.

Ont i axeln och bestämde för att uppsöka en läkare dagen därpå som konstaterar att jag ''bara'' har sträckt ett ligament. Så vila i 14 dagar blev domen, ska tillbaka på fredag och kolla så allt är okej så hoppas jag att jag är back on track den 30e mars.

Verkligen INTE roligt. Detta var inte alls vad jag tänkt mig, men det är inte heller mycket att göra åt. Det jag kan göra nu är att se till att hålla axeln still så den läker så fort och så bra som möjligt och försöka hålla huvudet högt och vara glad för att det inte blev värre ändå. Och upp på hojen igen så fort som möjligt.

(Kolla under ''media'' för ett filmklipp)

/ JM#40