På gång

Förra lördagen kände jag att det var dags att göra ett nytt försök med axeln. Och till min glädje så fungerade det bra.
Så från i lördags så har jag kört så mycket cross som jag kunnat. Körningen tycker jag känns ganska bra trots uppehåll men jag känner på orken att jag inte kört så mycket.

Bestämde mig ändå för att köra tävling idag för att få en tävling innan SM i Tibro som går nästa helg, även fast jag vet att jag har mycket kvar innan jag är i den form jag egentligen vill vara. Första tävlingen på året är alltid speciell så jag ville få det ut världen innan Tibro som sagt.

Det var alltså en tävling som heter Speedstore cup som gick i Avesta idag. Väldigt rolig men väldigt tung sandbana.
Dagen började med ett tidskval där jag satte den 15e snabbaste tiden. Min insats var väl ingen succé. Det var mycket folk på banan och jag lyckades inte få något fritt varv + att jag åkte och spände mig.

I första heatet gjorde jag ett bra utsläpp från grinden men tappade lite på rakan. Det var mycket 450 med och klar fördel till dom i starten i den tunga sanden. Men ut i mitten på fältet ungefär och åkte egentligen direkt och spände mig. Så efter ett par varv så fick jag fruktansvärd kramp i armarna. Låg då på en 10 plats men dalade sedan ner i fältet. Att köra cross med kramp i armarna är ingen rolig historia, då man egentligen inte riktigt har kontroll eftersom man knappt känner att man håller i styret.. Försökte att rulla på ändå men efter mycket flängande på banan så svängde jag in i bandepån då jag kände att jag inte hade på banan o göra.

Heat två gjorde jag en dålig start men då var känslan mycket bättre direkt och jag kunde köra på mycket bättre än i första. Nu gick det bra! Var uppe på 8 precis i rygg på 7an när jag fick känna på den berömda väggen. Krafterna tog slut och jag droppade jag som en sten genom fältet.

Första tävlingen för året avklarad. Är verkligen inte nöjd, men jag har inte mycket crosskörning i bagaget så egentligen är det inte så konstigt att jag inte orkar. Men jag kommer fortsätta kämpa och köra så mycket hoj jag kan och snart kommer förhoppningsvis formen !