kval sm tibro

Upplägget idag var ett tidskval som avgör om man får köra finaler på söndagen och sedan ett kvalheat som avgör vilken plats på startgrinden man får till finalerna.

De 18 första går vidare och jag hade den 12 tiden. 

Gjorde ett ganska dåligt tidskval, fick kramp i armarna nästan direkt och fick inte till något varv som jag var helt nöjd med.
Satte mitt snabbaste varv på första varvet och det var det enda varvet jag fick till någorlunda.
Hur som helst så får jag vara med imorgon.

Sen skulle vi köra ett kvalheat men det blev inställt. Var ganska mycket olyckor i de andra klasserna och tävlingsledningen valde att ställa in, vet egentligen inte den riktiga orsaken, om det var att tiden drog iväg eller om dom skulle jobba med banan eller vad det blev. 
Men vi får ställa upp på grinden imorgon på den placeringen vi kvalade på så jag får välja som 24 imorgon.

Och då kör vi om poäng !