Tung helg i Tibro

Idag var det dags för två finalheat på 25minuter + 2 varv.

I den första finalen gjorde jag en dålig start. Och sedan var jag så ivrig på det första varvet och tillsammans med att det var folk överallt och att man gärna inte vill följa efter i samma spår som dom framför, så tog jag något mellanspår i en kurva som var helt kasst och spåret bara försvann så jag gled omkull.. Upp igen och jaga ikapp och sedan gör jag en ny vurpa. En ganska rejäl vurpa som jag tack och lov inte slog mig på och därefter så var jag långt efter de andra.

Andra racet gjorde jag en bra start och varvade första varvet som 13de och allting kändes bra, jag kände att jag var på gång. Jag var sugen. Men redan på andra varvet så känner jag att något inte är rätt med hojen och inser då att JAG har gjort bort mig när jag skruvade på hojen emellan heaten. Har inget val annat än att gå in i bandepån och rätta till det. Och givetvis så tappar jag massor med tid och är inte längre med i matchen.. Men jag rullar ändå på och körningen fungerar bra och underarmarna klarade sig från kramp och orken kändes ganska bra.

Väldigt frustrerande. Fick inte till det alls i helgen.
Men jag tar med mig det positiva och fortsätter jobba.

Tanken var att jag skulle köra en deltävling av de Danska mästerskapen nästa helg men när det blev som det blev med axelskadan så känner jag att jag behöver träna mer till kommande race.

Bilder från helgen kommer under veckan.
/ JM