SM Motocross sprint

Detta är en ny gren, och avgörs under en kväll och kördes i samband med SM veckan i Norrköping.
Upplägget var kval, semifinal och sedan final. Och där emellan en massa extrachanser.
Det var korta snabba heat och endast de fyra främsta från kvalen och sedan de fem främsta från semifinalen gick vidare till final. Och 450cc körde ihop med 250cc.

Jag hade en bra kväll.
Egentligen presterade jag inte på topp, men jag höll en hyfsat hög nivå under hela kvällen och jag lyckades hålla mig borta från allt trubbel. Så jag hade en ganska bekväm kväll där jag gick vidare direkt från kvalet (4e plats) till semin, och därifrån gick jag vidare direkt till finalen(4e plats). Sen i finalen höll jag mig till samma recept som hela kvällen.. Hyfsad nivå men höll mig borta från trubbel. Så det blev en 8e plats. Nöjd med placeringen men som sagt min prestation var inte mer än hyffsad. MEN, det var en väldigt rolig dag!

Nu är det lite lugnt fram tills JSM deltävling 2, som går den 31/7.

/JM