Individuell 2a

Idag stod det östras lagserie på Arlanda i kalendern och det har varit en mycket bra dag för mig.

3 race med 4 förare från varje klubb (ca 36 förare totalt) och idag fick jag åka alla 3 race för Kolmården.

I det första racet gjorde jag en bra start och var ut som 2a och körde bra första halvan av racet men drog på mig lite kramp i armarna sista halvan och tappade lite tid men kunde köra i mål på en 2a plats.

Race 2 gjorde jag en bra start igen och var runt 4. Körde snabbt upp mig till tvåa och hade bra rygg på ledaren och en liten lucka bakåt. Gjorde då en miss och la mig i en kurva. Tappade 2 placeringar men framförallt så blev jag trött och tappade rytmen när jag vurpade.. Men jag försökte kriga på och kunde ta tillbaka en placering och slutade 3a.

I det sista heatet för dagen så startade jag bra igen, den här gången som 3a och kunde snabbt köra om han framför och låg 2a ett par varv. Tappade en placering som jag kunde ta tillbaka varvet därpå och slutade 2a igen.
2a individuellt bästa poängplockare idag och laget slutade 3a.
Detta var en bra genomkörare för SM i Finspång kommande helg och jag är nöjd med min prestation.

Nästa i kalendern är ett träningsläger med landslaget på onsdag i Hökensås och sedan är det dags för SM i Finspång !

 / JM