JSM Oskarshamn

Första JSM tävlingen för året på sandbanan i Oskarshamn. Vi skulle köra ett tidskval och sedan två finalheat på 25minuter + 2 varv.

Tidskvalet är jag nöjd med, jag fick till ganska många varv och körningen kändes väldigt bra. Jag slutade som trea och fick då välja startspår som femma efter att de slagit ihop de två kvalgrupperna.

Första racet gör jag en hyfsad start. Jag är runt tiondeplatsen ut på det första varvet, men efter halva varvet så gör jag en miss och går omkull. När vi körde förbi målet första gången så låg jag 24a. Sedan försökte jag fokusera på min körning och köra så bra jag kunde. Jag hade bra fart i kroppen men lyckades dra på mig fruktansvärd kramp i armarna så jag hade svårt att hålla kvar i styret. Trots ett mindre bra race så blev jag femma och det gav mig en bra känsla till race 2.

Denna gång gjorde jag en dålig start och framme i kurvan gick de framför omkull och jag fastnade bakom dem. Så bland de sista ut ur första kurvan. Därifrån så var känslan bara ''all in''. Körningen fungerade mycket bra och jag hade väldigt roligt. Jag åkte på bra tider och orken kändes grym. Jag kunde ge allt hela vägen in i mål utan att orken begränsade mig. Jag gick i mål som trea.
Med en femte + en tredjeplats så blev jag även trea totalt för dagen vilket känns bra med tanke på förutsättningarna jag gav mig själv i början på racen. 

Nästa deltävling ur JSM går den 21/5 i Kristianstad.