JSM Deltävling 2

Idag körde vi deltävling 2 av Junior-SM nere i Kristianstad. En bana som jag varit på många gånger i samband med vinterträning, så det kändes kul och nästan lite skumt att vara där på tävling när det är grönt i gräset på bankanten.
Har inte gjort någon typ av träning i veckan då jag har känt av att jag fick en smäll på huvudet förra helgen. Så jag tog det säkra före det osäkra och vilade fram till tävlingen.

Känslan på morgonen var lite sådär faktiskt, men jag kom igång mer och mer hela tiden och jag satte 3e kvaltid.
Första starten får jag inte till. De som fick välja spår framför mig höll på att byta när jag sparkat mitt så jag fick sparka ett nytt. Men tiden var knapp och jag var inte nöjd med mitt spår. Jag fick jaga bakifrån och till en början så kändes det bra men sedan slog armpumpen till ordentligt och det var bara att försöka ta det i mål. Jag tog det i mål och det på en 6e plats.
I heat 2 så fick jag mitt spår och gjorde en okej start. Jag varvade som 7a det första fulla varvet och sedan fungerade körningen bra och jag körde upp mig till 4a med de framför bara några sekunder före.
En 6e och en 4e gav mig en 5e plats totalt idag.