SM Ulricehamn

Börjar bli ganska less på att skriva dessa rapporter nu när jag får skriva samma sak varje gång.
Speciellt eftersom att jag inte är nöjd med någon av gångerna jag skrivit det.

SM Ulricehamn i helgen fortsatte det i samma mönster som varit. Och detta är mönstret: Jag har en bra hoj, min fart är bra, min ork är bra. Vad som inte är bra är mina starter + att jag vurpar. Och de två bitarna som står på minus-sidan är två väldigt viktiga bitar som jag BEHÖVER vända och kunna lägga till på plus-sidan för att leverera resultat som jag är nöjd med.

Helgens resultatlista ser iallafall ut såhär:
Tidskval - 7a
Heat 1 - 11
Heat 2 - 12
Heat 3 - DNF
Totalt - 16

Stort tack till alla som hjälper mig på något sätt och till alla som tror på mig. Vi fortsätter sträva mot det perfekta racet och redan om 2 veckor får jag ett nytt försök då det är SM i Årsunda.

/ JM