SM Årsunda

I helgen avgjordes SM deltävling 4 på sandbanan i Årsunda och det har varit en mycket bra helg för mig!

Helgens resultatlista ser ut såhär:
Kval - 8a
Heat 1 - 5a
Heat 2 - 7a
Heat 3 - 7a
Total: 6a

Väldigt nöjd med detta resultat och ännu nöjdare med att äntligen få till en hel tävling.
Det finns egentligen inte så mycket att säga om racen. Körningen och kroppen fungerade bra och jag gjorde få misstag. Vad som dock inte fungerade bra var mina starter. Får verkligen inte till dessa och får köra mig igenom fältet varje gång. Skulle verkligen vilja vara med från början och se vad jag kan göra med ett bra utgångsläge. Jobbar på det!

Klättrade nu också från en 16e plats till en 10e i tabellen.

Nästa tävling går den 8/7 och då är det JSM i Vrigstad.

Stort tack till ALLA som hjälper mig med detta!
/ JM