JSM Vrigstad 

I helgen gick deltävling 3 av JSM i Vrigstad nedanför Jönköping. En grusbana som var mycket fin och väldigt rolig.
Jag hade bra känsla direkt ut på den fria träningen och kunde justera lite inställningar på hojen innan tidskvalet började. På tidskvalet blev jag trea. Fick till hyfsat många varv och jag är nöjd med mitt kval. Detta gjorde att jag fick välja som sexa på grinden och hade bra förutsättningar för att göra två bra race.

Heaten var rätt så identiska. Två dåliga starter och så en krasch i startkurvan i BÅDA. Sedan fungerade körningen väldigt bra och jag tog mig upp till 9a i första och 8a i andra och 8a totalt för dagen. Räknade ut att jag körde om 58st förare på 2 race. Detta var inte riktigt vad jag räknade med. Ville verkligen vara med från början och slåss uppe i toppen, men istället blev det tvärtom. Har blivit lite klokare på vad det är som händer i starterna och konstaterar att jag behöver göra lite ändringar på cykeln för att jag ska kunna hoppa av grinden tillsammans med de andra och inte bakom.
Halkade ner en placering i totalen till 5a med en deltävling kvar. Den deltävlingen går den 13 augusti i Umeå.

Nästa tävling är SM i Varberg den 15-16e juli.