SM Varberg

 I helgen var det dags igen. SM deltävling 5 och denna gången i Varberg. Jag körde JSM här 2015 så jag visste ungefär vad jag hade att vänta mig och jag visste att jag tyckte om banan.

I tidskvalet på lördagsmorgonen gjorde jag en bra prestation och tangerade mitt personbästa med att vara 4e snabbast och det gjorde att jag fick ett mycket bra startspår till alla 3 finaler.
Den första finalen var ganska bra, jag gjorde för en gångs skull en okej start och var runt 13e platsen och sedan avancerade jag några platser på första varvet och så plockade jag någon mer senare i heatet och gick i mål som 8a. Ett ganska odramatiskt race vilket var skönt men dock med en ganska passiv körning. Överlag väldigt nöjd med lördagen.

Sedan vart det söndag och då blev det även skyfall-deluxe och vi fick två leriga race. Fick inte till någon utav starterna och gjorde det svårt för mig själv genom att få börja långt bak i de svåra förhållandena. Sedan ett par vurpor själv på det gav mig 0 poäng denna dag tyvärr. Men jag är hel och jag tänker ta med mig lördagen i bagaget och försöka igen!
Jag blev 17e totalt i helgen och halkade ner 2 placeringar till en 12e i tabellen med 2 tävlingar kvar.

Nästa tävling är JSM i Umeå den 13e augusti.