Vad händer?

Ja vad händer egentligen? Det har varit lugnt med uppdaterandet sedan sista tävlingen i oktober, men nu börjar det närma sig säsong igen och det är hög tid att berätta vad som har hänt och vad som komma skall. 

Efter Lag-SM i oktober så tog jag lite välbehövlig vila. Sista veckorna där innan det var slut var jag rätt så trött och längtade faktiskt en del till att jag skulle få vila och göra något annat ett tag.
Det krävdes dock bara ett par veckor innan jag blev ordentligt sugen på att få dra igång igen. 

I november var jag i kontakt med Mc Montörerna i Norrköping och försökte få till något form av samarbete. Tidigare handlade jag delar och motorcyklar i Västerås men tyckte att Norrköping och Mc Montörerna var ett bättre alternativ för mig. Som tur var för mig så ville de vara med och de hjälpte mig få fram en ny Yamaha 250 tvåtaktare att åka på. Tanken är att jag ska köra på en sån i år och anledningen till det är att jag tror att det är ett bra alternativ för mig. För jag vill stanna kvar i MX2-klassen och med den hojen får jag lite mer power och det tror jag kommer göra mig gott.

Jag hann i stort sett bara provköra hojen innan vädret blev sämre och jag var tvungen att prioritera bort körningen ett tag. Då passade jag på att skaffa mig en ny buss. Jag har tänkt på det ett tag att jag vill ha en crossbuss som jag både kan ta mig till banorna med och som jag kan sova i. Det tog ett tag att få till något bra men nu står det en buss hemma på uppfarten som jag är mycket nöjd med så det känns bra.


Så värst mycket motorcykelåka har det inte blivit denna vinter. Jag har fått ihop ca 10 timmar sen slutet av november och de flesta i endurospåret. Det är först nu sista veckorna som jag känner att jag har börjat kunna fokusera mer på att köra. Förra helgen var jag och pappa i Skåne och testade fjädring. Jag planerar att köra de närmaste helgerna hemma innan jag åker till Holland för träning i början på mars. 

Jag har jobbat mycket med mina samarbetspartners under vintern också. Årets lista fylls på med både gamla trogna (och superviktiga) företag men också nya bra företag (också superviktiga). Håll koll på ''Samarbetsparterns'' fliken här på hemsidan för att se vilka företag det är!


Nu är planen att jag ska fortsätta mina förberedelser ett par veckor till och målet är att jag ska ha allt ''runt omkring'' färdigt innan jag åker till Holland. Så fram tills dess så kommer jag fortsätta vara snål med uppdateringarna för det finns faktiskt inte så jättemycket roligt att skriva om. 

Vi hörs närmare mars helt enkelt...

/ JM