Åttondeplats ONK Boekel

I fredags styrde vi bilen mot Holland för ett par veckors träning. Det har varit kallt här nere ett tag och jag var väldigt skeptisk till att vi ens skulle kunna köra de första dagarna. Men i lördags så vaknade vi upp till plusgrader. Vi packade allting och förberedde för körning utan att egentligen tro på det själva. Men när vi väl kom till banan så var det bättre än väntat, så jag hade en bra träningsdag i lördags och bestämde mig för att köra den andra deltävlingen ur den ena utav deras Holländska mästerskaps-serier i Boekel i söndags. 

Eftersom att lördagen egentligen var första ordentliga körningen på nya hojen så hade jag inställningen hela söndagen att bara rulla igenom tävlingen utan någon större dramatik. Syftet var att få en extra tävling i kroppen tidigt på säsongen. 

Jag hade detta i bakhuvudet hela dagen och körde på så mycket jag var bekväm med och det gick faktiskt över förväntan. Jag kvalade som 6a i min grupp och så blev jag 10 och 11 i de två racen och 8a totalt för dagen. 
Det gick enligt planen och jag hade en superkul dag så jag är väldigt nöjd!

Kommande vecka står det träning på schemat, och så hoppas vi på att vädret håller i sig som det varit idag (10grader och sol). 

Nu kan ni även spana in 'SAMARBETSPARTNERS' fliken här på sidan för att se samtliga företag som hjälper mig år 2018.

Hörs snart igen!

/ JM